Čuvaj svoje srce (CSS)

Zdravstveno preventivne radionice Čuvaj svoje srce predstavljaju program ranog otkrivanja hipertenzije, hiperkolesterolemije, hiperglikemije i povećanog rizika od kardiovaskularnih bolesti uz edukaciju polaznika programa i vođenje istih kroz promjene njihovih rizičnih navika. Autorica i voditeljica programa je mr.sc. Roberta Katačić, dr. med. (Više...)

Dopisni tečaj "Procvat"

Dopisni zdravstveni tečaj PROCVAT je javnozdravstveni program promocije zdravlja i prevencije kardiovaskularnih i zloćudnih bolesti od kojih umire preko 75% stanovnika naše zemlje. Pravilnim načinom života i prehrane te se bolesti mogu spriječiti u najmanje 50 do gotovo 80% slučajeva, a polaznici ovog tečaja uče na koji način to postići. Tečaj je utemeljen na stručnim i znanstvenim načelima koji su prikazani na jednostavan i običnom čovjeku razumljiv način. (Više ...)

Internet tečaj "Procvat"

Od jeseni 2009. članovi Udruge Procvat zdravlja mogu besplatno završiti tečaj PROCVAT putem interneta (lekcije su u pdf formatu, radni dio je u skraćenoj verziji).
Javite nam se na e-mail udruga(at)procvatzdravlja.hr i krenite s nama u proučavanje koje može promijeniti vaš život nabolje! (Više ...)