Sadržaj

Nova kategorija članstva - pogodnosti bez obveza

Tijekom našeg rada javile su nam se razne osobe diljem Hrvatske koje bi željele postati članovi naše Udruge i uživati u pogodnostima članstva, ali se zbog fizičke udaljenosti ne bi voljele obavezati na sudjelovanje u radu tijela Udruge (dolaske na godišnje skupštine i slično).

Zbog toga se Upravni odbor odlučio na redefiniranje obaveza i prava članova korisnika. Članom korisnikom, dakle, može postati svaka poslovno sposobna punoljetna, fizička i pravna osoba, koja je zainteresirana za rad u Udruzi i promicanje njenih ciljeva, te koja prihvaća odredbe njenog Statuta, teoretski podupire osnovna načela Udruge i želi uživati povlastice pri korištenju programa Udruge. Međutim, član korisnik nema pravo glasa u Skupštini.

Ili, jednostavno rečeno, ako ste zainteresirani za naše programe i želite naučiti kako na znanstvenim načelima sačuvati zdravlje, učlanite se u našu Udrugu kao član korisnik. Time možete uživati sve pogodnosti članova (redovito dobivanje našeg biltena - najmanje 4 puta godišnje s novim informacijama o zdravlju; besplatno polaženje Internet tečaja PROCVAT i slično), bez obveze sudjelovanja u radu tijela Udruge.

Godišnja članarina iznosi 50 kuna. Pošaljite nam ispunjenu PRISTUPNICU i UPLATNICU (primjer uplate) s uplaćenom članarinom i unutar dva tjedna ćemo vam poslati vašu iskaznicu, bilten i mogućnost upisa u Internet tečaj PROCVAT.

Naša adresa je: UDRUGA PROCVAT ZDRAVLJA, GIARDINI 15, 52100 PULA